case
-
Klasmann-Deilmann

Strategy workshop

Meer leren over AI? Samen met Klasmann-Deilmann gingen we opzoek naar behapbare cases voor toepassing van Artificial Intelligence (AI).

Oplossing(en)

No items found.

Samen slimmer worden

Dat is het doel van een strategie sessie. Een middag vol inzichten. We starten met een spoedcursus Artificial Intelligence [AI], zodat jullie de kansen kunnen gaan zien in jullie organisatie en sector. Klasmann-Deilmann had moeite met het identificeren van de kansen, omdat kennis van AI ontbrak en dat horen wij vaker. Daarna nemen we een aantal cases door ter inspiratie, cases die raakvlak hebben met jouw organisatie.

Vervolgens is het handen uit de mouwen! Samen gaan we op zoek naar de strategische uitdagingen en doelstellingen voor jullie organisatie. Dit doen we met behulp van een framework. De uitkomsten hiervan leggen de fundering voor de volgende stap: het bedenken van zo veel mogelijk data & AI use cases. Bij iedere case zullen we de verwachte impact en complexiteit bespreken en identificeren welke cases van elkaar afhankelijk zijn. Als we de cases verzameld hebben gaan we dit vervolgens gezamenlijk uitwerken in ons roadmap framework. Het resultaat hiervan is een overzichtelijke roadmap waar jouw organisatie direct mee aan de slag kan. 

Zo'n sessie is ook leerzaam voor ons, wij leren jullie bedrijf en uitdagingen nog beter kennen. Dat zet ons natuurlijk ook aan het denken en dat gebruiken wij weer in de roadmap die wij jullie aanleveren na de strategie sessie.

Doel

Het doel van deze sessie is dat we behapbare cases identificeren waar jullie direct mee aan de slag kunnen!

Klasmann Deilmann

Tijdens de sessie bij Klasmann Deilmann kwamen er goede nieuwe inzichten naar boven. Dat is zo goed en leuk aan brainstormen met onze experts aan tafel, het brengt nieuwe ideeën! Willen jullie weten wat er bijvoorbeeld bij Klasmann Deilmann naar boven kwam? Bel ons gerust, vinden we leuk!


Wegens succes verlengd

Naast Klasmann-Deilman hebben we onze workshop gegeven bij onder meer Lely, Logiqs, Ter Laak Orchideen, KP Holland en Groenten en Fruithuis.

Boek jouw strategie sessie!

bekijk dit ook

Rijk Zwaan

Retail inzichten binnen handbereik met Artificial Intelligence

Scraping & productmatching applicatie bij Rijk Zwaan voor inzicht in de producten bij retailers

Bekijk case
Alle cases