OVER PEAX

Een vraaggestuurde F&F sector in 2030

Start small, think BIG

Wij willen verandering brengen. De Food & Flower sector vraaggestuurd maken. Dat kan met de kracht van data en AI. Klein beginnen, groot denken en snel starten. Leren door te doen. Dat is de aanpak waarin wij geloven bij PEAX, dat is een aanpak die al veel klanten heeft geholpen.

AI is nog jong, PEAX is nog jong, beide groeien snel en de potentie is gigantisch. Onze roots liggen in het Westland, een geboren tuinderszoon. Nu in het hartje van Rotterdam, met een team AI enthousiasts en experts ontginnen we samen met jullie de toekomst!

Ons team

data
experts

Kunal Rupchandani

Junior Computer Scientist

Guus van Heijningen

Founder & CEO

Roy van Beest

Co-Founder & CCO

Stelios Avgousti

Computer Scientist

peax groeit!

Samen bouwen we een team van bright minds! Bij PEAX groeien we als kool en zoeken wij enthousiastelingen met passie. We werken hard, samen en leren van elkaar. We koesteren een open cultuur met vele mogelijkheden en samen werken we aan jouw ontwikkeling en drinken we een biertje. Kom gezellig een bakkie koffie drinken op de Coolsingel!

Wij kennen jouw

PROCESSEN

greenhouse peax data artificial intelligence

De Food & Agri sector is voortdurend in ontwikkeling, de noodzaak tot verduurzaming is duidelijker dan ooit. Datagestuurde processen leiden tot meer schaalbare en efficiënte operations en daarmee wordt digitalisering als een van de veelbelovende trajecten gezien om tot een duurzame industrie te komen.

Wij zijn experts op het gebied van AI, waaronder machine learning en deep learning maar hebben vooral ook kennis van de Food & Agri sector. Op die manier weten wij de kracht van AI op exact de juiste plek te benutten in uw organisatie.

Roots in Food & Agri
Experts in AI 
Business first
Samen

Naar de top

Zie je de kansen met AI al? Waarschijnlijk pas het topje van de ijsberg. Het is ons doel om de kracht en de mogelijkheden van data & AI toegankelijk te maken voor elk bedrijf.

De datarevolutie is van start gegaan en biedt organisaties in de Food & Agribusiness nieuwe kansen om hun schaalbaarheid verder te vergroten en nieuwe duurzame businessmodellen te ontwikkelen. Enkele trends die het belang benadrukken:

Verticale & horizontale integratie
Push naar pull strategie
Tekort aan arbeid en kennis
onze cases
Guus van heijningen peax data artificial intelligence